WordPress, WordPress шаблон, WP3.0,CSS, fancybox, Firefox, gravatar, images, javascript, jquery,фон, меню WP 3.0, навигация, облоко меток,платный премиум шаблон, русский WordPress шаблон, слайдер, слайдер случайных записей, ссылки,Twitter
Споживачам приміщень з індивідуальним опаленням! | Тепло-Мелітополь

Споживачам приміщень з індивідуальним опаленням!

Автор: / Категория Без рубрики, ПИТАННЯ / Комментариев: 0 / Метки:

У яких випадках власникам індивідуального опалення нараховуються платіжки за тепло?

Працівниками ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» постійно вживаються заходи щодо виявлення власників квартир та приміщень, які в незаконний спосіб здійснили відключення від системи централізованого опалення. При виявленні таких випадків ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» проводить нарахування таким споживачам за опалення.

Отримавши платіжки за опалення, такі споживачі звертаються до нашого підприємства  з обуренням. Виходячи зі змісту звернень,  у споживачів складається хибна думка, що наше підприємство намагається додатково заробити та таких особах. Насправді такі висновки є помилковими.

Яким чином відбувається нарахування за послугу опалення таким споживачам?

Майже на кожному будинку, до якого подається опалення, встановлені лічильники тепла, за якими можливо встановити, скільки тепла було подано до будинку. В подальшому загальна кількість тепла поданого до будинку розподіляється між споживачами, відповідно до методики, залежно від площі кожної квартири або приміщення.

ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» не може провести нарахування більш ніж нараховано по будинковому лічильнику, а суми платіжок всіх власників  залежать від правильності розподілу  загального поставленого тепла до будинку.

В разі виявлення споживача, який в незаконний спосіб відключився від централізованого опалення, такому споживачу проводяться нарахування, а в свою чергу, всім іншим споживачам цього будинку нарахування зменшуються.

Чинним законодавством визначено, що споживачі, які відключились від системи централізованого опалення не у законний спосіб, не звільняються від оплати за опалення.  Такі нарахування не залежать від наявності або відсутності батарей у квартирі або приміщення. Розподіл здійснюється пропорційно та залежить від площі нерухомості. 

Самовільне відключення від централізованого опалення – спосіб паразитувати на теплі сусідів!

В нашому місті є такі будинки, в яких перші поверхи (крамниці, офісні приміщення) в незаконний спосіб відключились від опалення.  Через підвальні приміщення проходить система опалення та опалюються квартири на верхніх поверхах, за рахунок тепловіддачі у відключених приміщеннях зберігається плюсова температура.

В свою чергу, мешканці квартир верхніх поверхів отримують платіжки з великими нарахуваннями, так як перший поверх не бере участь у розподілі тепла, що поставлено до будинку. 

Вживаючи заходи по виявленню незаконно відключених споживачів та проведення  їм нарахування, наше підприємство має лише одну мету: виявити таких осіб, що ухиляються від сплати за теплопостачання, які  фактично перекладають оплату  за свою нерухомість на споживачів всього будинку.   

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про решение проблем с WordPress.