WordPress, WordPress шаблон, WP3.0,CSS, fancybox, Firefox, gravatar, images, javascript, jquery,фон, меню WP 3.0, навигация, облоко меток,платный премиум шаблон, русский WordPress шаблон, слайдер, слайдер случайных записей, ссылки,Twitter
Шановні споживачі! | Тепло-Мелітополь

Шановні споживачі!

Автор: / Категория Без рубрики / Комментариев: 0 / Метки:

Кожного року ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» укладає договір  з газопостачальною компанією про поставку природного газу.

Істотною відмінністю договору про поставку природного газу, що укладається ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» на опалювальний період 2021-2022 року від попередніх років, є порядок та умови проведення розрахунків.

НАК «Нафтогаз України» змінив умови та ціну закупівлі газу, скасувавши механізм післяплати. Відповідно до умов договору ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» повинно здійснити оплату 40% вартості замовленого на відповідний розрахунковий період природного газу, тобто, фактично здійснити передоплату. Без передоплати замовленого газу на зимовий період ставиться під загрозу проведення опалювального сезону.

Закликаємо боржників терміново сплатити борги за опалення до початку опалювального сезону!

Просимо наших споживачів відповідально ставитись до оплати послуг. Вчасно сплачуйте рахунки, не накопичуйте борги, користуйтесь послугою рекомендованого авансованого платежу.

Підприємство, зі свого боку, робить все, щоб у квартирах споживачів було тепло. Ми якісно і своєчасно підготували тепломережі до зими. Очікуємо від вас вчасної оплати отриманих платіжок. 

Пам’ятайте, саме від вас залежить стабільне проходження майбутнього опалювального сезону!

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про решение проблем с WordPress.