WordPress, WordPress шаблон, WP3.0,CSS, fancybox, Firefox, gravatar, images, javascript, jquery,фон, меню WP 3.0, навигация, облоко меток,платный премиум шаблон, русский WordPress шаблон, слайдер, слайдер случайных записей, ссылки,Twitter
До уваги споживачів! ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» відкоригувало теплове навантаження | Тепло-Мелітополь

До уваги споживачів! ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» відкоригувало теплове навантаження

Автор: / Категория Без рубрики / Комментариев: 0 / Метки:

ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» відкоригувало  теплове навантаження для всіх категорій споживачів. Внесені зміни до робочої програми, починаючи з 01.10.2021 року.

Результатом проведення інвентаризації розрахунку теплового навантаження стало виявлення некоректних даних. Зважаючи на це, було  розраховано теплове навантаження для багатоквартирних житлових будинків та окремо розташованих будівель відповідно  до Методики, виконаної на основі Норм та вказівок по нормуванню витрат палива та теплової енергії на опалення житлових та громадських споруд, а також на господарсько-побутові потреби в Україні (КТМ 204 Україна 244-94), розробленої проектними та науково-дослідним інститутом по газопостачанню, теплопостачанню та комплексному благоустрою міст та селищ України та затвердженої Держжитлокомунгоспом України 14 грудня 1993 року.

            До уваги споживачів теплової енергії, що є бюджетними установами та організаціями, та споживачів категорії «інші споживачі», приміщення  яких знаходяться в житлових будинках, а також окремих будівлях! Теплове навантаження, починаючи з 01.10.2021 року, розраховано залежно від  площі приміщень, які перебувають у власності або користуванні таких споживачів, за виключенням приміщень, по яких будуть надані проекти теплового навантаження.

Повідомляємо обслуговуючі організації, що є виконавцями комунальної послуги з обслуговування житлових будинків, про коригування теплових навантажень у  житлових будинках.

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про решение проблем с WordPress.