WordPress, WordPress шаблон, WP3.0,CSS, fancybox, Firefox, gravatar, images, javascript, jquery,фон, меню WP 3.0, навигация, облоко меток,платный премиум шаблон, русский WordPress шаблон, слайдер, слайдер случайных записей, ссылки,Twitter
Оприлюднені примірники типових договорів | Тепло-Мелітополь

Оприлюднені примірники типових договорів

Автор: / Категория Без рубрики / Комментариев: 0 / Метки:

ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ»   з метою практичної реалізації статті 14 Закону України «Про житлово-комунальні послуги»  № 2189 – VIII  від 09.11.2017 року  (далі — Закон),  публікує  для ознайомлення примірники типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії з індивідуальним споживачем, колективним споживачем та власником (користувачем) будівлі.

Розміщені  примірники  типових  договорів  затверджені  Постановою  Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019р. № 830 «Про затвердження Правил надання послуги з постачання теплової енергії і типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії», та мають характер публічного договору.

В номері 93-96 від 10 червня 2020 року   офіційного  друкованого засобу масової  інформації  Мелітопольської міської та районної ради Запорізької області – газеті «Новий день»,  виконавцем комунальної послуги було публічно доведено шляхом розміщення текстів типових договорів до відома усіх Споживачів  їх зміст  та положення.

Крім того, тексти  примірників типових договорів про надання послуги з постачання теплової енергії з індивідуальним споживачем, колективним споживачем та власником (користувачем) будівлі, ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ»  розміщено  (оприлюднено) на власному вебсайті Виконавця комунальної послуги, де вони постійно доступні для ознайомлення  за посиланням
httpss://teplo-melitopol.com.

З примірниками вказаних договорів також можливо ознайомитися за посиланням
httpss://zakon.rada.gov.ua/laws/show/830-2019-%D0%BF

Споживач має право та можливість отримати примірник відповідного договору на матеріальному (паперовому) носії, попередньо підписавши його з надавачем комунальної послуги з постачання теплової енергії, звернувшись  до ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ» за адресою вул.Покровська, буд. 61, каб. 1.1.

Для заповнення договору та перевірки персональних данних споживач має надати для ознайомлення оригінали наступних документів:

— документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України — паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України, видане у зв’язку з втратою паспорта чи у зв’язку з прийняттям громадянства України; для іноземців — національний паспорт або документ що його замінює);

— довідку про присвоєння ідентифікаційного номеру (за наявності).

— копію технічного паспорту на квартиру;

— документ, що підтверджує право власності на квартиру ( інші приміщення), або право користування квартирою (житловим / нежитловим приміщенням), витяг з реєстру прав власності, або свідоцтво на право власності.

Адміністрація  ТОВ «ТЕПЛО-МЕЛІТОПОЛЬ»

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про решение проблем с WordPress.