WordPress, WordPress шаблон, WP3.0,CSS, fancybox, Firefox, gravatar, images, javascript, jquery,фон, меню WP 3.0, навигация, облоко меток,платный премиум шаблон, русский WordPress шаблон, слайдер, слайдер случайных записей, ссылки,Twitter
Куди ж ідуть кошти, виручені від абонентської плати? | Тепло-Мелітополь

Куди ж ідуть кошти, виручені від абонентської плати?

Автор: / Категория ПИТАННЯ / Комментариев: 0 / Метки:

За рахунок абонентської плати проводяться наступні роботи:

• експлуатація системи магістральних і внутрішньоквартальних теплових мереж;

• експлуатація і ремонт котлів, експлуатація обладнання котелень,

• ремонт і налагодження контрольно-вимірювальних приладів і автоматики;

• експлуатація ремонт і налагодження газового та електрообладнання.

За рахунок абонентської плати в міжопалювальний період виконуються заходи з підготовки до нового опалювального сезону, планово-попереджувальні ремонти, а в опалювальний період здійснюється забезпечення безперебійної та якісної поставки тепла і усунення аварійних ситуацій.

Лише сплативши за обома частинами тарифу, абонент компенсує підприємству загальну вартість Послуги. При одноставковому тарифі абонплата (умовно-постійна частина тарифу) не була відокремлена від загальної вартості теплової енергії, та сплачувалась абонентами загальною сумою. Зараз, при двоставковому тарифі, абонент сплачує витрати окремо:

— умовно-змінну частину – безпосередньо під час виробництва теплової енергії, тобто в опалювальний сезон;

— умовно-постійну – щомісяця протягом року, оскільки при формуванні тарифу річна сума умовно-постійних витрат розподілена на 12 місяців.

          Введення двоставкового тарифу, в першу чергу, направлене на зниження фінансового навантаження  на абонентів в опалювальний сезон, яке зростає із збільшенням тарифів на комунальні послуги.

WordPress › Ошибка

На сайте возникла критическая ошибка.

Узнайте больше про решение проблем с WordPress.